Hoe werken wij?

Wij hebben met verschillende assurantiekantoren een samenwerkingsverband. Deze kantoren bieden onder meer onze verzekeringsproducten aan, maar kunnen ook gebruik maken van onze backoffice. Hieronder kunt u zien met welke kantoren wij samenwerken:

Graag willen wij u nader informeren omtrent de (on)gebondenheid met ons bemiddelingsbedrijf. Wij werken nauw samen met beide bedrijven. Beide hebben ervoor gekozen om hun advies op basis van ongebonden selectieve bemiddeling voor u uit te voeren. Dankzij de keuze om te werken met eigen premies en voorwaarden die gebasseerd zijn op de resultaten van de eigen doelgroep bent u altijd verzekerd van een prijstelling die bij u past.

Door zeer korte lijnen met de binnen het volmachtbedrijf geselecteerde verzekeraars kunnen wij u o.a. het voordeel bieden van snelle en toch persoonlijke afwikkeling bij acceptatie en schade.

Wilt u weten of de verzekeringen die wij aanbieden geschikt voor u zijn? Belt u dan met één van de advieskantoren. Hier kunt u lezen welke producten wij per doelgroep aanbieden.

Wij hanteren bij zowel HK Assuradeuren BV als onze assurantiekantoren heldere richtlijnen mbt privacybelangenconflictenfraude en klantgerichtheid.

Doorzoek de website